Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 

Vertigo - Specialisti za vertikalo!

VERTIGO je znamka podjetja Durango d.o.o. (Licenca 1502 ter 1503) ,ki najširšemu krogu ljubiteljev vertikale nudi kvalitetna storitve s področja gorskega vodništva, športnega plezanja, soteskanja, gorništva, smučanja in raziskovanja sveta. VERTIGO smo navdušenci, strokovno podkovani in izkušeni vodniki za različna področja vertikale.

VERTIGO ima za seboj večletne izkušnje s področja organiziranja in vodenja odprav, potovanj, vodenjem v soteskah, organiziranja plezalnih tečajev, turnosmučarskih tečajev in ostalih gorniških ter športnih programov. Izvedli smo preko štirideset odprav in trekingov v različnih gorstvih po svetu, z nami je obiskalo kanjone in plezalo več tisoč ljubiteljev doživetja, organizirali smo številne strokovne tečaje plezanja in raznovrstnih  športnih in animacijskih tečajev za naše najmlajše. Smo ena najbolj izkušenih ekip na našem prostoru.

Zakaj VERTIGO?

  •  Usposobljeni vodniki

Vsi naši vodniki imajo uradno potrjene licence za vodenje, ki ga opravljajo. Ne glede na to ali gre za gorske vodnike , vodnike kanjoninga , inštruktorje športnega plezanja (PZS), profesorje športne vzgoje ali turistične vodnike, vsi so strokovno podkovani, razgledani ljudje, polni energije, ki jo bodo delili z vami.

  • Odgovorne odprave in trekingi

Vedno gremo na ture z namenom, da pustimo pri domačinih pozitiven vtis. Ljudem, ki jih spoznamo in srečamo na poti, poskušamo njihovo prijaznost vrniti s smehom, zahvalo, dobro voljo in nemalokrat tudi z raznimi malenkostmi, ki jim pomenijo veliko več, kot se mi sploh zavedamo. Prav tako pa koristimo tudi usluge lokalnih nosačev, kuharjev in vseh ostalih pomočnikov na poti. Vaš denar vložen v treking ali odpravo bo šel v roke ljudi, ki tam živijo in so za vas in vaše dobro počutje pripravljeni narediti največ.

  • Individualen pristop do gosta

Vsakemu gostu se posvetimo 100%, ne glede na to, ali nas pokliče po telefonu, se oglasi v naši pisarni ali gre z nami na turo. Od trenutka, ko vzame v roke naš katalog do dneva, ko se zadovoljen vrne s plezalne ture in začne načrtovati naslednji podvig, smo tu, da vam ponudimo najboljšo možno izkušnjo.

  • Spoštovanje in varstvo okolja

Naše poslanstvo je skrb za okolje, spoštovanje svetovnih kultur, običajev domačinov in avtohtonega rastlinstva ter živalstva. Naravo za seboj puščamo takšno, kot nas je pričakala. Edino kar ostane za nami, so odtisi stopinj.

  • Dodatne ugodnosti

Na voljo imamo plezalno in druge gorniško opremo, tako da na plezalnih, gorniških in ostalih programih ne boste potrebovali popolne svoje opreme. Vsak udeleženec naših storitev je prav tako deležen dodatnih popustov za nakup manjkajoče opreme. Zagotavljamo popust za družine ali zaključene skupine gostov.

  • Zavarovanje

Naše podjetje ima sklenjeno zavarovalno pogodbo za vse aktivnosti, ki jih izvajamo (Vzajemna, Triglav). Vsak potnik je zavarovan z medicinsko asistenco v tujini. Vsaka odprava ali treking je organiziran in izveden tako, da zagotovimo največjo možno varnost udeležencev in predvidimo, kaj storiti v primeru nevšečnosti. Vseskozi je prisoten strokovno usposobljen vodnik.

  • Najboljša oprema in nastanitev

V uporabo ali najem, kjer oprema ni všteta v ceno storitve, vam damo najsodobnejšo in kvalitetno opremo, s katero bo plezanje ali hoja čisti užitek, nudimo pa vam tudi 20% popust pri nakupu nove opreme.

  • Odkrita in poštena cena

Pri nas velja dvoje pravil: prvič, za vaš denar dobite največ in drugič, plačate tisto ceno, kot je objavljena in so dejanski stroški potovanja. Vsi pa se moramo zavedati, da so trekingi in odprave neprimerno bolj zahtevni od klasičnih potovanj in posledično zahtevajo bistveno več organizacije ter so zaradi tega tudi nekaj dražji.

 

Aconcagua

gran paradiso

Kalymnos

Korzika

Skok na najvišji vrh Evrope

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se