Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / Dogaja se / Indian Creek, Red Rocks, Las Vegas

Indian Creek, Red Rocks, Las Vegas

28. 11. 2011 | Utah, Nevada | Peter

Puščava kot vedno čarobna in z obilico plezanja

ceste brez koncaapple pietortilje za večerjonight session slack lineRed Rocksgneča v plezališčih Red Rocksekipa tik pred zaključkom poti, Luka, Nastja, Peter

Po Bishopu in neštetih balvanih nas je cesta vodila čez Nevado proti Utahu, natančneje v Moab, kjer si priskrbiš zaloge hrane in vode za plezanje v Indian Creeku. To območje je znano po rdeči kamnini, ki je peščenjak, največja posebnost pa so poči, ki jih mora poskusiti prav vsak skalni navdušenec.

Sam se bil tam že pred dvema letoma, zato je šlo letos že precej bolje, predvsem pa manj boleče. Plezanje poči je namreč skoraj umetnost, ki se je mora vsakdo naučiti kot rečemo, " iz nule".

Slabih deset dni v tem območje je spet prehitro minilo, in to ravno ko smo začeli zares uživati v plezanju, bolečina v rokah in nogah je izginila, linij pa mnogo preveč za tako kratek čas.

Bližal se je že čas odhoda na letalo iz Las Vegasa, zato smo se odpravili proti jugu. Na poti smo se ustavili v parku Red Rocks, ki ponuja spet drugačno plezarijo in drugačno okolje, naš skopo odmerjen čas pa nas je vztrajno preganjal.

O Las Vegasu ne bom zgubljal besed, niti slik, ker, saj veste, " What happends in Vegas, stays in Vegas!"

 

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se