Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / Dogaja se / Rovinj - zaključek plezalnega tečaja

Rovinj - zaključek plezalnega tečaja

15. 11. 2010 | Slovenija, Hrvaška | Borut, Žiga

Na prvi novemberski vikend smo zaključili plezalni tečaj z dvodnevnim potepanjem po Istri.

Vikend 6. in 7. novembra smo z dvodnevnim plezanjem v Rovinju zaključili tečaj športnega plezanja. Lahko rečemo, da smo med tečajem uživali, se naplezali in tudi zabavali. Obiskali smo plezališča Belvi, Vransko, Črni Kal in dvakrat Rovinj, ki je bil nagrada za tečajnike in inštruktorje, saj je sobotnemu preverjanju znanja sledil 2x Ž (žar in žur). Poleg plezanja v naravnih plezališčih pa smo štirikrat plezali tudi na mali in veliki umetni steni in imeli tri predavanja.

Lahko rečemo, da so tečajniki osvojili vsa znanja ki so potrebna za samostojno plezanje in uživanje v svetu vertikale. Med dvajsetimi tečajniki so se našli tudi talenti, ki jim že na samem začetku plezalne poti ni problem splezati smer z oceno 6a ali 6b, tako, da se lahko vprašamo kaj bo z njimi čez nekaj časa in čez nekaj smeri (8?), vsem pa čestitamo za neizmeren trud in pogum pri premagovanju plezalnih težav.

Z razliko od spomladanskega tečaja nas je tokrat spremljala jesen in jesenske barve, ki so v tem času v plezališčih veličastne, poleg tega pa nismo imeli problemov z dežjem.

Večina tečajnikov sedaj že nadgrajuje svoje plezalno znanje in pili plezalno tehniko na rekreativnih treningih športnega plezanja, ki potekajo vsak četrtek od 17.00 - 19.00 in od 19.00 - 21.00 v plezalnem centru.

Vse željne plezanja vabimo, da se nam pridružijo na spomladanskem tečaju športnega plezanja, ki se bo pričel 29.3.010., število prijav je omejeno.

Plezalni pozdrav

Borut Svoljšak

 

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se