Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / GORNIŠTVO / 4000 + / Mont Blanc (4810m)

Mont Blanc (4810m)

Vzpon na Mont Blanc 4810 m - Celoten paket - Enkratna gorniška tura na goro evropskih Alp - Strokovno vodenje ture gorskega vodnika in odlično vzdušje na turi - Doživetje v orčju Alp - Možnost izposoje nove in kvalitetne opreme - Zagotovljena varnost in strokovnost

Mont Blanc je najvišja gora Alp in zato ena bolj zaželjenih. Na vrhu gore, kamor se lahko povzpnemo po različnih smereh, se nam odpre pogled na širok del Evrope. Panorama je tu res enkratna in nepozabna!

Prvič sta pristopila na Mont Blanc že davnega leta 1786 Jacques Balmat, Michel Paccard. Balmat je za ta dosežel od kralja Sardinije prejel plemiški naziv le Mont Blanc

Mont Blanc

Izhodišče za vzpon na Mont Blanc je mesto Chamonix – paradiž lepega, gorskega in turistično obarvanega - v Franciji od koder se bomo odpeljali z zobatim vlakom na Nid dAigle in od tam povzpeli do koče Gouter (3835 m). Naslednjega dne se bomo zgodaj zjutraj odpravili na vrh Mont Blanca. Nazaj v dolini bomo sestopili po smeri vzpona in si v Chamonixu privoščili pravo malo razvajanje.

Reportaža iz ture >>>

Termin:

  •  Pošlji povpraševanje na info@vertigosport.si ali pokliči na telefon 040 508 852
  •  

Ob dveh prijavljenih gostih se za turo določi okvirni termin, ki se ga potrdi glede na vremenske razmere teden dni pred odhodom. Priporočljivo je imeti na voljo kakšen dan več zaradi prilagajanja vremenu.

Cena:

Trajanje 4 dni

na osebo pri 2 osebah v skupini 1190,00 €
*Posamezen vodnik lahko vodi največ dve osebi.

Info

Podari avanturo! >>>

Termini

  • 18. 6. 2020 - 21. 6. 2020
  • 27. 6. 2020 - 30. 6. 2020

Več informacij

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se