Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / GORNIŠTVO / SNEG IN LED / Triglav - zimski vzpon

Triglav - zimski vzpon

Doživetje zimske idile v Julijskih Alpah, Triglavskem Narodnem parku in navsezadnje stati na Triglavu, je zagotovo nepozabno doživetje. Trum oboževalcev, ki poleti oblegajo našega očaka, pozimi najverjetneje ne boste srečali.  Pozimi so najvišji vrhovi gora rezervirani za izbrance, in prav je tako. V spremstvu izkušenih gorskih vodnikov vas v dveh dneh popeljemo na vrh  in  poskrbimo tudi za izposojo potrebne zimske opreme.

triglav

Na Triglav vodi kar nekaj poti iz vseh smeri. Tudi s severne smeri imamo kar 3 pristope. Pozimi pa je zagotovo najbolj oblegana pot iz Krme, ki nudi tudi prijetno smučarijo vse do avta, saj je Triglavski dom na Kredarici ena najvišjih s smučmi dosegljivih točk pri nas. Ker je odprt praktično vse leto nudi varno zavetje praktično neomejenemu delu ljubiteljev gora. Pozimi dom zasilno oskrbujejo meteorologi, ki z veseljem poskrbijo za topel čaj in tudi kakšna enolončnica se vedno najde.

Tura je ravno prava kombinacija alpinističnega vzpona in čistega užitka za vsakega ljubitelja gora, da pa bo užitek res tisti pravi, je potrebna tudi dobršna mera kondicije.

Reportaža iz ture >>>

Cena

  • 279 EUR / pri 3 osebah
  • 349 EUR / pri 2 osebah
  • 649 EUR / pri 1 osebi

Info

Podari avanturo! >>>

Več informacij

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se