Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 

KANJONING

Kanjoning ali soteskanje je spust v neokrnjene pritoke rek oziroma v rečne soteske in korita. Je atraktivno športno-rekreacijsko doživetje, polno raznovrstnih veščin: od spuščanja po vrvi, plezanja, skakanja v tolmune in drsenja po rečnih koritih, ki jih je voda v preteklih stoletjih spremenila v čudovite gladke tobogane. Aktivnost za vsakega posameznika ali skupino, željno vodnih pustolovščin v vročih poletnih dneh!

Korzika -  Aktivno na otoku!

Korzika - Aktivno na otoku!

Spuščanje po najlepših kanjonih Evrope, plezanje po kompaktnem granitu, treking do ledeniških jezer, kopanje na prečudovitih plažah Korzike. Edinstveno!

Več »

Trenta - Soška Vila

Trenta - Soška Vila

Dva dneva ob reki Soči v idiličnih hiškah ter najboljše aktivnosti (soteskanje, rafting) za pričetek poletnih dni. Posebna ponudba v mesecu maju z odlično kulinariko.

Več »

Skupinska Kanjoning AKCIJA

Skupinska Kanjoning AKCIJA

Enodnevni odklop v najlepših kanjonih v okolici Bovca ali Bleda. Izlet je lahko rojstnodnevna zabava ali super skupinski izlet za prijatelje.

Več »

Fratarica

Fratarica

Kanjon leži v Triglavskem parku, v bližini Loga pod Mangrtom v spodnjem ostenju Loške stene s slapom Parabola, ki je viskok skoraj 50 metrov. Za soteskarske navdušence!

Več »

Grmečica

Grmečica

Izredno dinamičen in srednje zahteven kanjon za vse navdušence soteskanja. Grmečica je posebna s svojimi temačnimi stenami, globokimi tolmuni in labirintom skalnih sten.

Več »

Predelica

Predelica

Predelica je kanjon, ki se vije od prelaza Predel do Loga pod Mangrtom. Prvi del do Mangrtskega potoka je ostal po ujmi leta 1999 leta nepoškodovan in se bohoti v vsej svoji lepoti.

Več »

Italija - Kanjoning kamp

Italija - Kanjoning kamp

Tridnevni soteskarski kamp v italjanskih kanjonih v okolici mesta Chuisaforte in regiji Udine. Spoznavanje z soteskarsko opremo, tehniko in soteskami v dobri družbi.

Več »

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se