Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / KANJONING / KANJONI / Trenta - Soška Vila

Trenta - Soška Vila

Vikend v dolini Trente – soteskanje, rafting – nočitev v Soški vili, kamp Korita – odlična kulinarika – aktivni oddih v naravi - pustolovščina, "za doživet".

Kamp Korita se nahaja v Trenti na obrežju reke Soče. Ta ponuja mirna in nepozabna doživetja v neokrnjeni naravi, umiri duha današnjega vrtoglavega tempa življenja, poživi telo, sprosti energijo in smelost ter poteši radovednost.

Soška Vila

Za  Vas pripravili vikend paket razvajanja. Športne aktivnosti (soteskanje, rafting),  kulinarika in nepozabno nočitev v Soški vili (hiška za 2 osebi) v Kampu Korita. Ponudba katera Vam bo ostala v spominu po nepozabnem  doživetju v svetu vode in večeru ob tabornem ognju v središču doline Soče.

Soteskanje je atraktivno športno-rekreacijsko doživetje, polno raznovrstnih veščin: od spuščanja po vrvi, plezanja po od vode zglajenih skalah, skakanja v tolmune in drsenja po rečnih koritih, ki jih je voda v preteklih stoletjih spremenila v čudovite gladke tobogane. Konec koncev pa je soteskanje predvsem raziskovanje in nepozabno doživetje v neokrnjenem svetu. Je zelo varna dejavnost in primerna za vsakogar. Ni zahtev po posebni fizični pripravljenosti. Aktivnost za vsakega posameznika ali skupino, željno vodnih pustolovščin v vročih poletnih dneh!

Cena

  • 178 EUR / (cena velja pri 4 osebah)

Info

Podari avanturo! >>>

Več informacij

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se