Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / SMUČANJE / Ötztalske Alpe

Ötztalske Alpe

Pravljična dogodivščina na smučeh s pridihom zgodovine - 5 dnevno turno smučanje v magičnih Alpah - Področje, kjer se je gibal pračlovek Ötzi - Pravi turno smučarski raj v Ötztalskih Alpah - Trije vrhovi višji od 3500 metrov - Veliko smučanja in udobja v udobnih planinskih kočah - Strokovno vodenje

Ozi

Na prehodu v pravo pomlad gremo na turno smuko, ki velja za eno najlepših v Alpah. Gre za turo smučarskih presežkov, visokogorske raznolikosti in udobja v gorskih kočah. Tura je primerna za izkušene turne smučarje z znanjem smučanja na različnih podlagah in z osnovnim znanjem gorništva. Pravljična dogodivščina na smučeh s pridihom zgodovine.

Želite spoznati gore, kjer se je gibal pračlovek v 34 stoletju pred našim štetjem, ki so ga najditelji poimenovali Ötzi in se sprostiti v najvisje lezeci savni v Evropi? Ponujamo vam turnosmučarski raj v Ötztalskih Alpah. Osvojili boste tri vrhove višje od 3500 metrov, veliko boste smučali, uživali v gostoljubnosti avstrijskih planinskih koč ter spoznali navdušujoč kotiček naše severne sosede.

Reportaža iz ture >>>

Info

Podari avanturo! >>>

Več informacij

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se