Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / SMUČANJE / TURNO SMUČANJE / DYNAFIT turni dnevi

DYNAFIT turni dnevi

Edinstvena turno smučarska izkušnja na Pokljuki. Obnovitev znanja o snežih plazovih in uporabi lavinske žolne. Možnost izposoje DYNAFIT turne opreme. Raziskovanje snežnih poljan z gorskimi vodniki. Test najnovejše zimske opreme za gibanje v gorah in nagradno žrebanje. Strokovno vodstvo in organizacija.

Otvoritev sezone

Na Pokljuki bomo predvsem uživali na snegu. Glavni razlog našega druženja bo turno smučanje. Ob tej priliki bomo obnovili zanje o varnem gibanju po sneženih poljanah. Preizkusili bomo najnovejšo Dynafitovo opremo za turno smuko. Poleg druženja bo namen vikenda tudi izobraževanje, preizkušanje opreme in njihove uporabe, nevarnosti v gorah in preventiva. Tako se bomo srečali z lavinsko opremo, prerezi snežne odeje, vrstami snega, stopnjami plazovitosti, vremenskimi pojavi v gorah pozimi, in še z marsičem zanimivem in uporabnem. Prvi dan našega druženja bo namenjen predvsem druženju in izobraževanju, drugi dan pa bo namenjen izbrani turi.

Če želite stopiti v turno smučarsko sezono pripravljeni je DYNAFIT vikend odlična priložnost. Čas je za skupno druženje, trening veščin in spoznavanje najnovejše gorniške opreme. Vse to in še veliko več. Vikend je primeren tudi za tiste, ki si želite spoznati s turni smučanjem in nimate svoje opreme.

NOVA lokacija, Pokljuka koča na Lipanci.

Cena:

  • 128 EUR/ oseba

Prijave:

Podari avanturo! >>>

Več informacij

2017_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se