Povečaj velikost pisave Zmanjšaj velikost pisave  Natisni stran 
Prva stran / SMUČANJE / TURNO SMUČANJE / Nockberge - S turnimi smučmi po zaobljenih kucljih!

Nockberge - S turnimi smučmi po zaobljenih kucljih!

Idealni turni smuk – Nockberge; enkratno in edinstveno področje za smučanje in raziskovanje – Strokovno vodenje smučanja – Zimska poezija za romantike - Druženje in kulinarične dobrote gorske koče - Večerna projekcija - Nasvet pri nakupu in uporabi opreme

nockberge

Za vse, ki jih mika turno smučanje in za vse zimske romantike, ki bi se radi spoprijeli s turno smuko smo pripravili tečaj turnega smučanja. In to na prekrasnem področju, ki je nadvse primeren za soočenje s smuko: ni prestrmo, ni plazovito, ni ledeno, ni izpostavljenih sten, in ni ničesar, kar bi ogrožalo učenje turno gorskega smučanja. Sicer je Nockberge dokaj neznano področje, a le strežaj stran iz Slovenije.

Na meji med Koroško in osrednjo Avstrijo, vzhodno od jezera Millstattersee v zahodnem delu gorskega območja Gurktaler Alp, se nahaja narodni park Nockgebirge. Na jugu parka je znano smučarsko in termalno središče Bad Kleinkircheim, skozi njegovo osrednje območje pa pelje v poletnem času cesta Nockalmstrasse, ki pozimi prekrita s snegom dopušča dostop s smučmi v središče skupine. Med mehko zaobljene vrhove, ki se brez večjih višinskih razlik nizajo eden za drugim. Vse to prej spominja na Skandinavska pogorja ali osrednji francoski masiv, kot na Evropske Alpe.

Prvi termin bo razpisan že v decembru ob prvi pošiljki snega.

Cena

  • Pošlji povpraševanje na info@vertigosport.si ali pokliči na 040 50 88 52

Info

Reportaža z zadnje ture >>>

Podari avanturo! >>>

Več informacij

2019_Movement

Rezervacija

Prijava na e-novice

Pošlji prijatelju

 

Lifetrek

 

Pošlji prijatelju


Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

Zapri zapri

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se